Bekvämlighetsfunderingar


Här är Världens bästa Norrdans som verkligen tänjer på mina bekvämlighetszoner ……….Tack 🙂
Idag har jag haft tränings läger som jag ibland behöver ha för att fortsätt ta mig utanför min bekväma trygghetszon. Jag och Igor som arbetade på Norrdans som repetitör myntade begreppet ” Be comfortable to be uncomfortable”

Jag tror vi alla har bekvämlighetszoner där vi vet hur vi själva reagerar och andra reagerar. För mig handlar det inte så mycket att göra våghalsiga saker som att klättra i berg och hoppa bungyjump, utan mer att verkligen visa både för mig själv och för andra att det helt och fullt räcker med att vara mig själv.

Jag ser att det är då som jag är närvarande och verkligen lyssnar och lyser och då jämför jag mig inte med andra, utan ser andra som de är och lär mig och tar in på ett helt annat sätt.
Jag skickade ett Face Book meddelande till Igor i Spanien innan ett möte idag och berättade att jag tränade på det.( känns liksom bra att dela med någon som fattar och som jag sedan kan berätta hur det gick för) Jag landade i att” bara” vara Karin och njuta av mötet och det kändes så otroligt bra.

Vi har alla sååå mycket inom oss som vi gömmer och…. håller på och….. ska bli bättre på och…. ska läsa lite mer om och ……………fast egentligen är det bara att vara där vi är fullt ut och gör det vi är bra på och tycker är kul för då får vi lyskraft energi och vi kan också inspirera andra.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s