”Tröskel känsla”

I morse när min klocka ringde 0540 så var det den där ”tröskel känslan” som infann sig. Jag förstår inte hur samma tanke kan få så olika utfall på 7 timmar. Tanken är Morgon spinning 0645 med utgång senast 0610 för att hinna promenera dit.
Men i morse …………………… Ni vet när en del av mig vill ligga kvar gona dra mig oj vad skönt …….fast samma tanke igår kväll kändes så självklart och härlig.

Så är det för mig när jag ger mig på nya saker som ligger och tänjer på min trygghetszon eller ibland ligger helt utanför. En tröskel ett bekvämlighetsmotstånd att göra det jag kan och är van vid istället.
Men lika härligt som det är att gå hem från spinningen och njuta av min andra frukost lika härligt är det att ta nya steg lära sig nya saker och utmana sig själv.
Vi kan så mycket och har så mycket inom oss som vi inte tar fram och använder av olika skäl, och jag fick en frågeställning av Stig Wiklund som var bra.

”Vad är det som gör att jag kan något?”

Vad har format dig vilka erfarenheter vill du fortsätta med och dra vidare? Kan du använda dig av det du är bra på och tycker är kul och ta dig ur din trygghetszon för att göra lite mer av det?

Vi arbetar med en myndighet just nu och när jag får alla omdömen och ska sammanställa dem så ser jag till min glädje att på frågan som handlar om att förändra en sak till det bättre har många fått svar av sin professionella omgivning. Ta för dig mer! Kliv fram! Sträck på dig! Du kan så mycket mer och är så bra!

Jag tycker det är helt fantastiskt vilka möjligheter som öppnas och vad mycket alla har att bidra med och tänk ett team som säger så om varandra ………..Det blir ju bara hur bra som helst

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s