Japp!

Igår gjorde jag något så lyxigt som att ta en privatlektion i Yoga. Jag älskar att motionera och röra på mig men känner att jag blir stelare och stelare och dessutom har jag varit och nosat på olika yoga klasser och känt att det är bra…………men jag har inte fått ut så mycket mer av dem än att känna mig väldigt dålig och STEL !!! Varför då kan man undra jo för att jag hela tiden har jämfört mig med andra och inte utgått ifrån där jag är just nu.

Ifjol så gick jag på söder och såg en kanon affärsidé med privat Yoga som Tina Nordlund hade. Men cocos nöten var inte mogen och ramlade ner förrän igår
Igår kände jag mig som en Hollywood fru förutom att jag inte är fru och från Hollywood och inte speciellt rik för den delen,(förutom på kärlek som jag sa till tjejerna när de var små.) Men känslan att i 1,5 timmar få fullt fokus och ett fantastiskt bemötande av Tina var en superskön känsla.

Fast visst är det konstigt att så fort vi satsar på oss själva och gör investeringar som gör att vi mår bättre och kan leva livet mer fullt ut …..ja då är det lyxigt. Jag tror jag ska ändra på det…… för det är ju ändå i vår kropp vi ska bo hela livet vare sig vi vill eller inte.
I alla fall så fick jag 5 bas övningar och en meditation och det hela tar 30 min. Jag ska göra det varje dag (och det fick jag bestämma) i en månad tills vi träffas igen.

I morse var första dagen då jag klev upp tände ljus och kände både rastlöshet och stelhet men som Tina sa………. det är helt ok! ingen prestation! fokusera på andning! och lyssna på kroppen!

Och YES!!!!! Jag gjorde det och ska göra varje dag i en månad och se vad som händer med mig själv både in och utvärtes. Jag kommer att notera mest känslan varje dag för att se hur det påverkar mig.

Sen är det förunderligt härligt och det slog ner som en bomb igår, att jag själv kan med både tankens kraft och viljan att förändra något kan ta kommandot och inflytandet över mig själv och mitt liv. Jag behöver inte skylla på någon eller något utom mig själv och det öppnade igår upp så mycket möjligheter.

Och det viktigaste som Kierkegaard också sa ”Det handlar inte om att vara det ena eller det andra och det förmår varje människa som vill” Sen kan man ta hjälp och ta till olika verktyg för att lättare komma dit. Jag testar och rapporterar hur det går 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Japp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s