WOW!! Vilken dag :)

Ett snabbt blogginlägg kommer här och jag ser att det inte blivit mycket bloggat i veckan …men det kommer funderingar och uppdateringar i helgen promise:) Men idag så ………………………….
Försov jag mig rejält 😦 Skulle åka tåget 0505 och klocka var ställd på 0410, 0415, 0416 och ALLA signaler har jag stängt av utan att vakna för jag vaknade med ett ryck !!!! 0520

Skit Pommes frites Jag ville så ner till Stockholm på en utbildningsdag om Jante 🙂 Snabbt på med datorn finns det några biljetter kvar på morgon flyget ????……..Jo ok eftersom alla flygbissar dragits in i Härnösand ringde jag Taxi för att höra om jag hinner ner om jag åker om 10 min ……….. svaret var att det finns inga blar att få tag i .
Nu blir mitt Vill ännu starkare så jag ringer och väcker min superkompis Lisa och hon är startklar så vi hinner ner och jag hinner …………JIPPIE !!
Lisa frågar mig i bilen om det är något viktigt jag ska på och jag vet inte vad jag ska svara men säger ……..Ja det är det för det är något jag verkligen vill.
Tänk vilken kraft ett vill kan få och vilken energi och kreaticitet ett vill skapar så jag röstar på vill istället för måste så kan vi komma hur långt som helst 🙂

Vad har nu damsugaren med det här att göra jooooo… jag tror att det där är en riktig vill damsugare så snygg o snabb så det är bara super kul att damsuga med den 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s