Men Yogan då ??

Joo……… Jag skulle ju rapportera hur det går med Yogan ……. och det går bra eller bra och bra men jag har gjort den alla dagar utom 1 så på den fronten är det godkänt!

Sen har jag som mål att känna mig mer smidig och rörlig framförallt eftersom jag tror det bidrar till att jag har känning i vänster knä som stoppar mig från att springa. Det jag känner är att knät är bättre jag tycker det är skittråkigt och stressande att från början ligga och djupandas och gör allt vad som står i min makt att fuska där. Ibland har jag dragit ner från 11 till 10 min …… som om det skulle vara någon skillnad åt någondera hållet!

Och det är just det som ger mig mest. Jag lär mig sååå mycket om mig själv när tankarna plopp – exploderar hela tiden, … jag vill fly,….. ena sekunden tänker jag det här är bullskit och hjälper ingenting,….. lika snabbt wow vad smidig jag har blivit,……. stänger av fokuserar….. och njuter…. och ….

Ja som ni märker så händer det en del saker och jag ska verkligen göra mina 30 minuter varje dag till 15 okt då jag ska träffa Tina igen innan jag ger mig.

Idag var jag på första delen i en röst tränings kurs med en fantastisk duktig skådespelare och då kände jag när vi jobbade andning att mina 11 min hjälpt otroligt mycket och jag var riktigt bra på det ……….om jag får säga det själv 🙂 

Men som någon klok människa sa repetition är kunskapens moder så det är bara att repetera o repetera så får jag se var det landar

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s