Vad är bäst ??

Idag när jag var på jympa och skulle stretcha såg  jag en banderoll som var på andra sidan jympasalen och liksom hånlog åt mig . Där står:

”Alla kan inte bli bäst. Men alla kan göra sitt bästa”

Jag blir så arg och förtvivlad att vi pådyvlar våra ungar sånt skräp idag 2010. Hur roligt är det att göra sitt bästa om man inte har en cans att bli bäst……..och vad är bäst? För mig är det att vara sitt bästa jag att jag mig själv och att jag hela tiden har ambitonen att bli lite bättre och lite mer mig själv.

I forskar rapporten och boken” Good to great” tar Jim Collins upp att när du gör det du är passionerat intresserad av och har insikten att du kan bli bäst … jag då kan du komma hur långt som helst. Och det räcker att du har insikten att bli bäst ……..  du behöver inte bli det……………….:)

Så jag skulle istället vilja säga :

Alla kan bli bäst och då är det också kul att göra sitt  bästa…

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s