Kundservice i världsklass

I tisdags hade vi nöjet att hålla ett frukostseminarie för butikerna i Galleria IN i Sundsvall. En härlig grupp människor som verkligen vill ge kundservice i världsklass och även är en spännande lösning på spåret. Kanske är det så att framgången och lönsamheten inte är traditionell marknadsföring och annonsering……utan att det är personerna, de personliga varumärkena  som är framgången i en butik . Jag är helt övertygad om att som du uppfattar medarbetarna så uppfattar du företaget. Och om du inte vet hur du uppfattas av kunder medarbetare och chefer så är det svårt att konkret veta hur man ska bygga ditt personliga varumärke.

Det kommer kurser hela tiden som handlar om service och jag fick en i min maillåda igår som vill lära ut att rätt service och bemötande =ökad lönsamhet. De skriver också att ” Det roliga med att försöka bli bättre i sitt eget arbete är att om kunden blir mer nöjd så blir arbetet roligare ”  

Där håller jag med för fullt och när jag tittar vidare på allt jag kan lära mig på den endagskursen om service, kan man få allt detta bara genom att man konkret tar reda på sitt professionella rykte och sätter ord på det.

Jag vill påstå att du då vet hur ditt professionella rykte och varumärke ser ut då vet du ……… vad som gör skillnad i ett kundsamtal……….,  hur din ambition att leverera service i världsklass ser ut,………. du kan bygga starka team genom att fokusera på allas styrkor ni får en bra arbetsmiljö på köpet,………………….. när och vad du gör och när du har kul och utvecklas och får lyskraft……hur du kan sprida glädje och inspirera både medarbetare dig själv och kunderna ……….och mycket, mycket mer. Den här kursen skulle lära ut 28 punkter på en dag och jag ser att jag kan applicera och få ut alla punkterna genom att du tar reda på och analyserar ditt professionella rykte och varumärke.

Den här veckan har bekräftat på många sätt genom möten med olika yrkeskategorier från rektorer till hemtjänst personal att vi har ett kraftfullt effektivt verktyg, för att du som individ ska få inflytande mod och kraft att påverka hur du ger rätt service och bemötande som både ger livskvalité och är lönsamt. Att du gör rätt saker helt enkelt

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Kundservice i världsklass

  1. Förmånen att kunna förstå hur man upplevs av andra och leva upp till sitt eget professionella rykte skapar en FANTASTISK drivkraft framåt. Som coach jobbar jag dagligen med att få andra människor att våga utmana sig själva och göra mer av det som är deras verkliga passion.

    Ibland upplever jag att begreppet ”personal branding” förknippas endast med kändisar, och inget kunde vara mer misvisande…vi har ALLA ett personligt varumärke, frågan är bara om vi vågar ta reda på det och förvalta det medvetet…

    1. Ja visst är det härligt att vi alla har så mycket inom oss 🙂 Just det du säger att våga ta ett litet steg frammåt mot det man känner passion för och vill göra är så viktigt. Jag upplever att mod är något man får när man tar reda på sitt professionella rykte konkret. När vi sitter individuellt och presenterar samanställningen och personens tagline ja då händer det saker……………Både att man får en bekräftelse och helt plötsligt själv har inflytande att kunna påverka sitt liv 🙂 Det tror jag alla vill även om jag inte vill bli känd eller berömd utan bara lite mera jag fast lite bättre .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s