Serviceinsnöad

Just nu känner jag mig insnöad på service och var det egentligen handlar om. Vad är det som gör att jag verkligen känner för en butik. café, restaurang träningsställe, tandläkare, frisör ……vilken skola, äldrevård, personlig assistent massör jag väljer? 

Ja listan kan göras lång för allt handlar om service när människor är inblandade. Service är inga konstigheter, och ett av de bästa tipsen hur man ska nå dit tycker jag är   ” Gör vad du älskar och få kunderna att älska det du gör”

Ibland tror jag vi krånglar till det och ska gå på kurser hur vi ska styra samtal, kroppsspråk och ordval, när det i själva verket handlar om att vi ska ta fram och vara där vi är som bäst . Där vill, kan och gör hänger ihop för då kommer allt naturligt.

Att få sitt professionella rykte nedskrivet i ord ger en trovärdighet och en plattform för att verkligen kunna ge bra service utifrån sin egen ambition. Vi har alla olika ambitioner och det viktiga är inte att vara det ena eller det andra, utan att vara sig själv som Kierkegaard sa för när det kommer inifrån och ger lyskraft då  dras människor till dig naturligt

När du vet  hur du uppfattas konkret när du är som bäst  så får du också inflytande att själv påverka så du håller  rätt riktning.  Du får också  andra att lysa och bli kraftfulla för nu behöver ni inte ”tävla”.  Jag är övertygad att när jag gör det jag kan och vill och är bra på så vill jag också att du ska få göra samma sak,……………..men gör jag fel saker inte har insikt om vad jag vill och kan och mår dåligt, ja inte vill jag då att du ska få göra det du mår bra av och utvecklas.

 Så här kan vi skapa de nya starka teamen.

Ja så nu kör vi vi släpper de gamla föreställningarna om hur vi når framgång och tar tar i våra styrkor och förstärker dem så vi kan leva livet fullt ut !!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s