Inspirerat insnöad på personliga varumärken!

När man har bestämt sig för något vill något och fokuserar och nischar in sig på något …..ja då ser, känner och luktar man det hela tiden. Du vet när du väntar barn finn det många med barnvagnar , det bilmärket du tänker köpa har helt plötsligt förökat sig så det kryllar av dem …….och för mig är det så att jag betraktar människor som personliga varumärken och mitt fokus ligger på de som verkligen förstår och inspirerar både sig själv och andra .

Här samlar jag på mig exempel hela tiden och tänker hur  jag kan ta det till mig och hur jag arbetar och det är också lite roligt att leka med tanken att sätta in exemplet i olika branscher.

Som i måndags på slutet av en morgon spinning klass när vi  får frågan av instruktören Sanna:

–          Känn efter hur ni mår nu och om ni har uppnått det ni ville i början av passet. Fundera vilken ambition och vilka mål ni har när ni kommer hit.

Sen säger hon:

–          Mitt mål och min ambition är att bli en bättre instruktör för varje pass, och kunna inspirera och peppa er på nya spännande sätt. Bara ni kan hjälpa mig att utvecklas och jag finns här precis för er så kom gärna efter passet och ge mig feedback.

Lysande tänker jag, och sen tänker jag vad det skulle innebära om fler tänkte som hon. Roligare på jobbet bättre lönsamhet, och effektivitet och definitivt bättre livskvalité …….att hela tiden förädla det man är bra på och ta ett kliv till.

Hon frågar om feedback och kanske får en del men om man skulle ta och göra det på riktigt för att se hur blir jag betraktad just nu, och hur kan jag hela tiden utveckla det så att jag blir ännu mer mig själv fast bättre och bättre…………Ja det är precis det vi arbetar med och som får en sån otrolig kraft. Idag ska vi sitta individuellt med ett antal konsulter i läkemedelsindustrin och presentera deras professionlla rykte och varumärke och jag återkommer i kväll om det är samma sak med konsulter som med tandsköterskor och ledningsgrupper………..Man växer får en härlig kraft och stolthet när man får sitt professionella rykte nedskrivet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s