Söndag Ahhhh!

Oj vilken härlig söndag jag har haft och har! jag vaknade utvilad i morse och efter min ”lilla Yoga” så jobbade jag på med föreläsningsförberedelser några timmar innan jag gick ut i den fantastiska höst solen för en härlig uppfriskande prommis till ett spinningpass. Oj vad kul det är när det bara stämmer. Jag kände mig stark och full avenergi eller som en dansare sa innan en premiär när jag frågade hur han mådde…………… Iam tired but strong……..och det är en härlig känsla.

Full av ny energi och kraft gick jag till en favorit så här på höstkanten Stadsmissionens afternon tea buffe……………såååå gott och mysigt och där jobbade jag i några timmar med att analysera och sammanställa personliga varumärken på några konsulter .

Sen en prommis hem och då är luften så där magisk så det går att ta på den …..en härlig frihetslördags känsla och det börjar skymma. Nu efter middagen så jobbar jag igen och oj vad mycket jag har fått gjort i helgen och det känns som jag verkligen laddat batterier hämtat energi och ändå jobbat mycket. Så det kanske stämmer det som jag läste i morse.

”Nyckeln är inte att prioritera det som står på schemat utan att schemalägga det du prioriterar” Stephen Covey.

Tänk vilken vinst det skulle bli för alla företag om de anställda gjorde det…..att man verkligen gör rätt saker på sitt eget sätt som ger energi och resultat. Till skillnad mot när man gör det som andra priorietrat på bestämda sätt.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s