Det bästa jag varit på !!!

Vi har nu på morgonen hållit en frukost föreläsning för Shortcut  på SoHo i Göteborg . Jag vill säga tack till alla härliga och  nyfikna människor som verkligen tog till sig vårt tänk när det gäller Du-ett varumärke!

 Hör gärna  av er och maila och fundera vidare 🙂

 Sen vill jag också rekomendera den i särklass bästa ”konferens anläggning” som jag besökt där allt stämde både med miljö bemötande service och kvalite! Gå gärna in på http://www.sohogothenburg.se/home.html och titta.

Nu bär det av till Stockholm och Shortcut i morgon bitti !!

Tjingeling!

3 Comments »

 1. Tack föredraget idag. Det var mycket bra. Ni är kärnfulla och presenterar ett mer modernt och internationellt sätt att betrakta det personliga varumärket. Jag tittar i mina noteringar från föredraget och läser följande nyckelperspektiv:

  Livskvalitet = Effektivitet
  Avskaffa titeln och börja med tag lines
  Passion = Personligt Varumärke

  Rekryterarnas inriktning, hitta:
  Förr: fint CV, erfarenheter, utbildning
  Idag: rätt person med relevant erfarenheter

  • Tusen Tack Torbjörn för din feedback ! Ja visst är det härligt att det förändras och att allt egentligen öppnar möjligheter för att göra det vi egentligen brinner för och är bra på. Tack för att du kom /Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s