Härligt sms från mörkaste Småland :)

Ikväll fick jag ett sånt härligt sms från Sofie Gustavsson 🙂

Hej, först ber jag om ursäkt för sena timmen att få ett meddelande, sedan vill jag av hela mitt hjärta tacka för er bok som jag beställde nyss och som dök upp i lådan idag!

 Jag fångades av era ord direkt och när sidan 28 kom så gjorde jag vågen! Tack vare mitt varumärke dräller det av erbjudanden just nu och tidigare har jag haft svårt att fatta och kanske fullt acceptera varför. Att jobba med mitt varumärke har jag sett som överlevnadsstrategi -lika viktigt som utbildning!!! Njut av att ni fått en företagare att göra vågen, en helt vanlig torsdagskväll i mörkaste Småland =) med bästa hälsningar, Sofie Gunnarsson (som ska fortsätta läsa nu,,,)

En spännande  entrepenör  så gå in på hennes blogg …………………www.attraktivaoskarshamn.blogspot.com

Wiiiie !! så kul det är med feedback 🙂 Tack Sofie !

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s