Tillbaka….Utmaningar……erbjudanden

Tänk att livet mycket består av utmaningar och erbjudanden och att välja vad man vill göra av dem.

Nu är jag tillbaka här på bloggen efter en fantastiskt kul vecka med personal från RIK assistans.

Vi har varit tillsammans i Lögdö bruk från söndag middag till torsdag lunch. Mia som är en av cheferna, har jag känt sen jag köpte Rutiga Duken och vi har stött på varandra i olika sammanhang.  I somras ringde Mia och ville erbjuda sin personal några dagar som skulle stärka dem som personer både fysiskt och mentalt med Personliga Varumärket i fokus.

Erbjudandet gick ut och här var motprestationen att medarbetarna fick bidra med tid och RIK bidrar med allt annat. Resultatet blev att 30 motiverade härliga medarbetare och kunder anmälde sig.  WOW !!! Vilket gäng!

På söndags middagen presenterade vi programmet och både utmaningar och erbjudanden som de själv kunde välja om de ville anta eller välja bort. En salig blandning där vi arbetar med personen företaget och kunden och ser hur vi kan få tre vinnare genom att ta fram styrkor och förstärka dem på olika vis.

När det gäller livsstil så var en av utmaningarna att gå 12000 steg varje dag. Hon som skrattade mest åt det antog utmaningen och gick 23000 steg om dagen med hjälp av erbjudanden om morgon prommis och motion på lunchen och kvällen. Helt makalöst stolt var hon själv, och jag myser och tänker att vi kan så mycket mer än vi tror och vår kropp ja, den klarar så mycket bara vi utmanar den.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s