Insikten att jag kan bli bäst räcker för att våga satsa.

I förra veckan fick  jag ett härligt samtal från en entreprenör som vill ta reda på och analysera sitt personliga varumärke med hjälp av oss. Hon är helt övertygad att hon vill satsa på sig själv på det sättet men naturligtvis kan det kännas lite skakigt när man som litet företag ska satsa pengar på sig själv, så hon ringde och frågade om jag kunde garantera att hennes omsättning skulle öka om hon gör den satsningen.

En bra men omöjlig fråga att svara på, men det jag ser är att de som tar reda på sitt personliga varumärke och professionella rykte får en kraft och styrka att

 • Våga göra mer av det man är bra på och tycker är kul
 • Våga nischa sig och smalna av och verkligen bli expert på det man är bra på
 • Kliva fram för att bli mer synlig och marknadsföra det kunden köper.
 • Bli sig själv ännu mer och bli ännu bättre på att vila i det och lita på att det räcker
 • Ta medvetna val och eget ansvar för en bättre livsstil som blir livskvalité = effektivitet.
 • Och framförallt få insikten att jag kan bli bäst ger energi mod för att kasta sig ut i ett gungfly och jobba hårt.

Hon har nu börjat resan, så nu ska jag fråga om jag får delge hennes resa och vad som händer och hur vi arbetar vidare.

Vi arbetar just nu både med individer organisationer team i företag och med entreprenörer. Vi ser hur mycket som händer när vi får ord på våra framgångsfaktorer tar tag i dem och förstärker dem …och jag vill nästan garantera att omsättningen ökar och att alla blir vinnare oavsett du är entreprenör eller anställd i ett företag.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Insikten att jag kan bli bäst räcker för att våga satsa.

 1. Hej Karin!

  Läste din blogg och antar att det är mig du menar(ökad omsättning)? I så fall är svaret redan givet – självklart kan ni skriva om min resa. Kan jag inspirera andra finns ingen tvekan.

  kram Catrine Karlsson

  1. Ja visst menar jag dig lite 🙂 och jag kan själv skriva under på att det är först och främst kul att verkligen smalna av och göra mer av det man är bra på och tycker är kul. Då får man energin och modet att vara uthållig och just att insikten att jag kan bli bäst räcker …..jag behöver inte bli det !! härligt Catrine då kör vi !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s