Våga göra mer av det du är bra på och tycker är kul

Min absoluta passion och mitt stora viktiga ”mål” när det gäller Du-ett varumärke är att bidra till att fler kan få energi, mod och kraft att göra mer av det vi tycker är kul! Vi har det så otroligt bra just nu och jag tror vi står på toppen, och nu har vi möjlighet att själva lägga fokus på det vi kan förändra så att vi på så sätt ökar inflytandet i våra liv.

Som entreprenör eller frilansare ( som för mig låter mycket roligare) så är att ha kul något av det viktigaste för att nå framgång.  Jag är entreprenör för att jag vill bestämma själv och styra hur jag vill arbeta så mycket det bara går.

  När jag fick möjlighet att prata på en  starta eget kurs, så började jag alltid med bilden här bredvid.

 Så här ska känslan vara så ofta som möjligt när du är egen företagare. Naturligtvis så är det mycket som inte är kul ………….men genom att ta reda på mer när du verkligen känner engagemang passion och har kul och hur det uppfattas gör att du kan välja att våga göra mer av det du är bra på och tycker är kul.

När du tar reda på ditt professionella rykte och varumärke så får du en plattform som ger dig den styrkan.

Sen kanske du tänker ….man kan ju inte ha kul hela tiden……………………….. o jag tänker…..vad är alternativet?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s