Den nya tiden slängs inte på oss vi skapar den själva

Det pratas hela tiden om att vi är på väg in i en ny tid. Det känns tydligare och tydligare och tydligare att vi börjar värdera och agera på lite olika sätt………….men ändå ramlar vi tillbaka i vårt invanda djupa bekvämlig hets och trygghetsdike och gör som vi alltid har gjort………och vad händer??………Jo vi får det vi alltid har fått. Det är ingen som kommer att slänga på oss den nya tiden eller ett nytt sätt att tänka ………………så vi kan sluta vänta och gå till handling. Naturligtvis så handlar det om att börja med sig själv sååååååå……….. vad gör du idag för att ta ett steg närmare den nya tiden där vi blir värderade för de vi är och inte det vi gör…… där möjligheterna aldrig varit större ….. där jag själv får bestämma hur jag vill leva lycklig för att jag är jag och känna att jag räcker till.

Det sista har jag ”snott” från Gabriellas sång från filmen så som i himmelen som för mig rymmer så många budskap om hur vi kan förändra till det bättre J

Japp det var dagens filosofiska tankar och jag säger som en Facebook kompis

 ”Nu sticker ut en stund jag ha en bra dag  – poff –

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s