Historien om Carina kock.

För några veckor sedan så arbetade i med ett härligt gäng från RIK Assistans i Härnösand.

I köket gjorde då Carina Eriksson succé. En tjej som till vardags jobbar på ett hyvleri och hennes stora passion i livet är matlagning. Hon fick nys om att det behövdes en kock och kontaktade Mia o Anne på Rik och de gav henne förtroende och hon tog tjänstledigt och tog chansen.

Ibland stämmer det mer än någonsin att chanser får man inte de tar man ………och Carina tog chansen.

 Jag tror inte att det hon tar med sig var alla timmar hon la ner och hur hårt hon jobbade , utan glädjen att göra det man älskar och är bra på och dessutom på sitt eget sätt. Dessutom tar hon med sig glädjen som vi alla visade för den fantastiska maten som var kryddad med så mycket hjärta och kärlek.

 Ja till alla er som vill ha en stjärna i köket så kan jag bara säga kontakta mig så vidarebefordrar jag kontakten till hyvleri arbetaren som tog chansen, att jobba fullt ut med sin passion som dessutom inspirerade oss andra att ta fram lite mer glöd och våga. För att inte tala om den förväntan hon spred inför varje måltid.

 Här ligger alla framgångsfaktorerna på ett bräde Passionen, Inspirationen förväntan, modet, kreativiteten och ambitionen att leverera mästarklass.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Historien om Carina kock.

  1. Hej Karin!
    Tack för alla vänliga ord. Det är sant att man måste våga ta för sig ibland och tor på sig själv. Hade det här varit för ca 10 år sen så att hade jag aldrig vågat. Men nu såg jag min chans att få visa att jag kan annat än att jobba på hyvleri och att ta hand om gamla och handikappade människor. Matlagning är min passion, det ligger i släkten. Jag är så stolt över att jag fick chansen och att jag bevisade för mig själv att jag faktiskt fixade det här. tack än en gång för att jag fick förmånen att träffa och lära känna Per och dig.
    Kram Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s