Tänk annorlunda

 Ja tänk om vi skulle tänka annorlunda lite mer, vad skulle då hända?

 När vi arbetar med Du-ett varumärke och presenterar det individuellt så har vi en fråga som tar upp faktorer som kan påverka mitt professionella rykte. Sex av sju frågor fokuserar på styrkor och det man är riktigt bra på och hur det syns och upplevs …………men vad är det 99% dyker ner i och vill ta tag i …. Jooo just det vilka är mina svaga sidor och hur ska jag kunna förstärka dem.

 Hur kul är det att tag i svagheter och bli lagom bra på allt?  Hur kul är det att jobba och förbättra det man inte tycker är kul och är bra på?

 Tänk om vi skulle tänka annorlunda …. och ta tag i våra styrkor det vi är passionerat intresserad av och brinner för och jobba för att förstärka det?  Då skulle det hända mycket skoj   Livskvalité = effektivitet

Jag har sagt det förut men det tål att upprepas: När du gör det du är bra på och tycker är riktigt kul så tar det mindre energi och ger mer energi än när du gör motsatsen så Tänk annorlunda och förstärk dina styrkor gör det du är bra på så vill och kan blir = gör

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s