Nä nu ska det bli skärpning!!

Hej och god kväll!

 Jag sitter på Arlanda efter en jättebra jobb söndag . En sån där då allt flyter och det man har tänkt göra blir gjort med energi, lust och glädje ……………Men så kom jag på att veckan bara har gått utan ett enda blogg inlägg ! Nu blir det skärpning på alla fronter och jag ska fatta mig kort här i kväll för att ladda och blogga nästa vecka som blir otroligt spännande på många sätt.

Veckan som gått började med individuella återkopplingar på Trafikverket som dessutom tagit in hela vårt tänk och verktyg Du-ett varumärke!  i sin utbildningsavdelning VUC.   Det ska bli jättespännande  att se hur vi med hjälp av licensierade personer i Trafikverket kan ta fram  medarbetarnas  professionella rykten och varumärken.

I torsdags var vi med på läkarstämman med medföljande VIPfest på kvällen för att representera i Pharmexx monter .Vi har arbetat med Pharmexx konsulter i Stockholm Malmö och Göteborg i höst så nu var vi inbjudna att berätta för alla  intresserade hur vi hade arbetat. Pharmexx är ett spännande företag med mycket hjärta och dessutom ett härligt gäng konsulter som vi bara har älskat att jobba med. Hur kul som helst!!

Vi avslutade göteborgsvistelsen med vår andra Workshop för Pharmexx där det handlar om hur man kan leva sitt varumärke och vad som ska göras för individen och företaget så det blir 3 vinnare, individen kunden och Pharmexx. En mycket lyckad och kul förmiddag. 

På eftermiddagen träffade vi Mona som håller på att licensiera sig i Du-ett varumärke!  En otroligt driftig och trevlig tjej som förresten var i mittuppslaget t på aftonbladet i fredags – De ni!!!

Ja sen kom lördagen och söndagen i Stockholm som både har innehållit mycket träning och jobb som egentligen inte känns som jobb. Jag har svårt att veta vad som är jobb och vad som inte är jobb och det sista året har jag nog aldrig varit så mycket ledig och jobbat så mycket. Det är en häftig känsla!

Sen har det hänt en sak som bara händer en gång i mitt liv ……….Min Annica har blivit utsedd till Härnösands Lucia !!!  Jag fick veta det i onsdags och liksom gick med ett stolt leende inom  mig tills det blev officiellt ! Såååååååå Cooolt !! Jag är hur stolt som helst !

Ja jag vet att jag ska vara rädd om mig så jag inte bränner ut mig men till mitt försvar om det nu ska behövas så…….renoverar jag inte….. jag har sällan bjudningar ……ser inte på TV…har stora barn…….har ingen trädgård eller stuga…… och härnösandshus skottar åt mig …… såååååå jag har så mycket mertid att göra det jag vill på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s