MOD!!!

Igår hade vi vårt första Webinar tillsammans med Katy Caroan. På det hela taget gick det hyfsat bra för att vara första gången både med teknik och innehåll………men oj vad det var knepigt roligt härligt svårt och …….utmanande. Vi fick en inspelning på Weinaret på kvällen och här kan det bli såååå mycket bättre på så många punkter så istället för att se vad som gick fel så vad mitt fokus hela tiden på vad som fungerade och hur kan vi på olika sätt förstärka tydliggöra det nästa gång. Här kommer modet och uthålligheten en av de främsta framgångsfaktorerna när vi tar reda på ditt professionella rykte.

Igår hade jag mod att prova något helt nytt utan att veta hur det skulle bli och tas emot. Modet kommer ur att jag ser vad som händer med människor som tar reda på sitt professionella rykte. De växer, blir stolta vågar göra mer av det de är bra på och har modet att tro att det som ett 10-tal personer har sagt är sant. Jag vill föra ut vårt tänk det naturliga och enkla som ger resultat  och  då vågar jag kasta mig ut prova nya grepp och vara uthållig, jobba på så att det blir riktigt bra .

Så ni som var med igår och ni som är nyfikna …….ta nästa chans att delta ….kanske bara för att se hur det förändras förbättras justeras så att Webinaret blir något som väcker nyfikenhet inspirerar och berör på olika sätt

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s