Teneriffa

 

Nu skriver jag från lobbyn och mitt hotell i Teneriffa. Jag tog en restresa och hamnade på hotell Telmi-nar som mest inhyser tyska pensionärs par, men det gör ingenting alls. Jag kände att höjden av lyx förutom att ha vispgrädde på vaniljglass, skulle vara att åka iväg till sommaren för att ………..

1…… Börja lägga en grund och börja skriva vår nya bok

2 ……Lägga en grund hur jag vill att 2011 ska se ut och vad jag då behöver göra för att komma dit

3……..Lägga en grund för mitt bloggande som inte varit så bra på senare tid och även yogan som jag tappade i december.

4 ……..Verkligen umgås med mig själv med allt vad det innebär. Och lägga en grund för att ha tillit till mig själv i allt jag gör.

Sen så klart att få träna strosa och inte ha en endaste tid att passa och att lapa lite sol som jag sååå älskar ingår också.

Jag läser mycket just nu och idag så var det en klok man som sa att när man ska göra ett uppdrag smått eller stort eller lovar något , så ska man lämna en liten glugg där det kan finnas plats för att något inte går som man har tänkt.

Då har man också en marginal och är trovärdig för att man vet att allt inte går spikrakt som man tänkt alla gånger……….och skulle allt gå på räls ja då överträffas ju alla förväntningar…………Bra tanke tycker jag.

För hur skulle du ha gjort? Skulle du ha anlitat arkitekten som ritade det lutande Tornet i Pisa igen? Ett misslyckande som blev ett av världens lyckade underverk.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Teneriffa

 1. Härligt att läsa om din frihet! Du tar dig verkligen dit du själv vill när du behöver det. Kör på och njut!

  Jag har bokat lärarutbildningen i Vedic Art nu! Så nu är nästa steg taget för mig på min resa.

  Kram
  Harriet

  1. Tack Harriet !
   Vad glad jag blir. Det betyder mycket för mig 🙂
   Kanon att du tar ett steg mot dit du vill du skulle sett dig själv när du berättade om alternativen tydligare än så kan det knappast bli 🙂 Nu kör vi !!! Vi har ju liksom bara ett liv och vi vet ju inte ens hur långt det är ….men när det är är det härligt Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s