Alla kan ….

Ja nu börjar min andra hela dag här i värmen gå mot sitt slut. Idag har solen visat sig i några timmar så det blev lite sool lapande som jag bara älskar. Jag satt några timmar efter frukosten och skrev om kreativitet. Det gick som på räls när jag skrev och det var ju tur när jag skriver om kreativitet … fniss.

Jag fick en kommentar idag att det var rena drömtillvaron att åka iväg och skriva en bok …..och visst är det så.  Och min filosofi är att vi ska ha kul och en drömtillvaro så ofta vi bara kan. Det andra tråkiga kommer ändå till oss och då är vi boostade med energi för att ta hand om det. För 1,5 år sedan fanns det inte i min sinnevärld att jag skulle skriva en bok och få en förläggare………och nu är jag inne på både min andra bok och förläggare .

Så kan jag så kan du också göra det du vill, men vi får ha respekt att det kan ta tid och att det inte går på räls utan att vi får jobba hårt för att nå dit vi vill.

En klok man sa att man kan förlora lika mycket pengar på att vara lycklig och ha kul som motsatsen, och det tänker jag på ofta.

 Kanske börjar det bara med en tanke ett leende, en promenad en stund för mig själv. Små steg kanske bara att välja att göra det ja vill istället att  göra det som förväntas av mig.  Det finns så mycket kraft i ordet vill och vill leder inte bara till ord utan ofta till handling ……….. med handling så blir det verkligt då börjar det hända saker. Små handlingar leder mot stora resultat.

Var uppe i bergen och vandrade några timmar idag och här finns hur mycket banan odlingar som helst så det har jag läst mig idag. Det visste jag inte?

Vad har du lärt dig idag?

Vi hörs i morgon så kommer fler krummeluriga  funderingar.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s