Förra …veckan …tror jag ….

Tänk vad allt kan bli annorlunda och skifta 🙂 Jag sitter nu i Härnösand med 1,5 meter snö och förra veckan var jag i Teneriffa där sommaren bara tog mig med storm.

Just livet är fantastiskt när det skiftar men det gör också att jag är otroligt tacksam för det jag har just nu och gör just nu, för allt kan här också förändras i ett nafs.

Igår fick vi också en så härlig överraskning. Jag ryser fortfarande i hela kroppen när jag tänker på det.

Vi arbetade med en grupp i Luleå för två år sedan som vi hjälpte till nya jobb . Igår ringde en av tjejerna som bodde i Piteå. De var så glada och tacksamma för den hjälp de hade fått och kände att Per och jag hade betytt så mycket så för ett år sedan så anlitade de en konstnär som skulle måla två tavlor med ripor ……………..och nu var tavlorna färdiga och de ville skicka dem till oss………..Wow !! Jag är så stolt glad och tacksam att jag kan få vara en liten pusselbit i någon annans liv. Det måste vara det bästa  som finns!!!

Tack Anki o Kirsti <3<3<3

Så från vinter till sommar till idag och för två år sedan på en å samma blogg

Ja det är livet det !

Vet ni förretsen att vi igenomsnitt har 960 månader att leva …… Det är inte så mycket så att verkligen börja fundera och gå till handling vad du vill göra för att verkligen kunna leva dina månadersom du vill är en god idé!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s