Why …Varför …WHY?

På måndag håller vi vårt andra Du-ett varumärke webinar. För mig ett helt nytt spännande sätt att nå ut med vårt tankesätt och det vi arbetar med.

Jag fick en fråga av Malin Ström om vad egentligen kundnyttan var med webinaret.  Alltså varför ska du lägga en timme av ditt liv på att vara med och lyssna om du vill, diskutera och ställa frågor. Vad får du ut av det?

Jättebra frågor som jag vill besvara med mitt WHY?                

Vi var i Borlänge i veckan på VUC och hade individuella återkopplingar på hela personalens professionella rykte. Två helt fantastiska dagar där vi faktiskt bara förmedlar det alla medarbetare har inom sig och kanske har en aning om själva. Vi klistrar inte på något eller förskönar utan presenterar hur deras professionella omgivning uppfattar dem med fokus på styrkor.

Att se vad som händer i människor när de får ett” kvitto” i form av en presentation och en tagline och sitt  professionella rykte skrivet är så stort.

Här finns så mycket kraft!!!!!! och det är just en av mina WHY

Allt börjar med individen och det finns så mycket kraft inneboende hos alla och att ta vara på den skruva lite på det man gör på jobbet så att man gör liite mer av det som är kul det man är intresserad  av ger livskvalité och på samma gång effektivitet.

Jag har flera Why som jag återkommer till men måndagens webinar handlar just om det hur vi  kan  få 3 vinnare.  Individen, kunden och företaget.

 Vi tror att det börjar med individen. Individen är nyckeln och kraften till det. Idag så tror jag på något helt annat än titlar och hierarkier för att göra karriär, bygga starka företag och må bra.  Det handlar om att leda sig själv. Vi skapar ett helt nytt verktyg i Du-ett varumärke som ger förutsättningar och kraft för att leda sig själv ta ansvar och göra medvetna val.

Varför jag har släppt nästan allt annat jag arbetar med och satsar på Du-ett varumärke är just att jag tror stenhårt att vi är på väg in i en ny tid där vi alla kan bidra med dem vi är och med den kraft vi har. Jag sa för mig själv att det enkla och naturliga och äkta kommer att komma tillbaka och nu äntligen är det på väg. Och jag vill bidra till den nya tiden och inte sitta och vänta på att någon ska kasta den på mig.  Jag ser vad vi kan påverka och vilka ”goda ” och bra ringar som sprids på vattnet när vi arbetar så där får jag min kraft.   

Sååå tillbaka till frågan varför du ska avsätta en timme eller anmäla dig och få inspelningen i efterhand så kan jag svara:

Vi kommer inte att sälja in något …….men  om du är nyfiken att höra mer hur vi tänker, fråga diskutera om ett helt nytt sätt att tänka driva företag och arbeta som leder till så mycket livskvalité och effektivitet så är du jättevälkommen på måndag kl 20.00

Klicka här för anmälan

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s