Kan en liten grupp förändra………

 

Idag har jag haft en sån där dag i ett härligt flow med så många härliga människor. Å jag skulle naturligtvis ha tagit en massa kort men det liksom glömmer jag när jag är mitt i…..men jag får försöka förklara.

Morgonen började med en föreläsning om mindfullness som värdskapet ordnade. En fantastiskt enkel klok man från Canada föreläste om det han såg som mindfullness och trodde på.  Han hade hållit på i 40 år …….. i40 år och då kände jag att jag får kanske använda mig av mindfullness för att se tiden an och vara tacksam och glad för det vi har gjort och åstadkommit på 5 år med Du-ett varumärke …….bara den insikten gjorde det värt att lyssna.

Sen var det innan vi kom in då jag träffade tre fantastiskt intressanta och intresserade personer! Och igen så är det så spännande med nya möten och insikter och energier…..WOW !!

Lunchen hade jag bokat med Agneta Rydén på panini på Svea vägen som bara har en sååå bra kille som står i kassan.  Det är mästarklass det :)………….Att sedan möte en tjej så duktig och intresserad och där det liksom klickade på en gång med idéer och samarbetsplaner och livs berättelser ….Ja då går jag liksom så på moln så att jag dessutom slinker in på NOA NOA där det är 50% på allt och, ja ni förstår att idag var jag ju också nästan snygg i det jag provade.

Hem o jobba och sen avrundades kvällen med mindfullness spinning med styrka och flop på worldclass. Och dessutom ett kul telefonsamtal om ett kommande projekt.

Men nu till min fundering för att citera Magagret Mead.

”Tvivla aldrig på att en liten grupp människor kan förändra världen. Det är faktiskt det enda som någonsin har fungerat.”

 Jag tänkte så här att….. om jag fortsätter vara i mitt flow och tar med mig personer som de jag träffade idag , ja då är vi en liten grupp som kan förändra världen. Jag är gärna med i den gruppen. Vem fler vill vara med och vad vill du bidra med till att förändra världen?

Konstruktivt beteende behövs för det skapar energi så nu är det bara att släppa loss och vara konstruktiva så vi får energi att förändra världen till något bra !!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Kan en liten grupp förändra………

 1. ÅH jag har velat prova mindfullness ända sen jag såg en man prata om det på Malows talk show – efter tio.

  Jag undrar vart man ska vända sig om man skulle vilja börja på det?

  1. Hej Maria!
   Jag vet inte riktigt vart man ska börja men det han pratade om och det jag också tror på är att mindfullness handlar om att verkligen acceptera sig själv och allt som är just nu. Utan att döma eller lägga värderingar på hur det är. Då tror jag också det är lättare att landa i det som är just nu och uppskatta det.
   Om du går in på värdskapets sida http://www.vardskapet.se så har de skrivit lite om han jag lyssnade på. Kanske har han skrivit något eller du kan få en kontakt med honom för han var suverän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s