Denna vecka så mycket som händer.

Jag brukar i slutet av varje vecka summera vad jag har gjort och vad som hänt för att jag verkligen ska se vad som händer. Kalla det Mindfulness!!

Ofta kanske vi har för bråttom eller glömmer just det där lilla man gjorde. Eller den personen som sa den där meningen som fick dagen att lyfta, eller nu var  jag där igen där jag inte vill vara. För mig är det ett bra sätt att leva i nuet och även se hur jag kan göra nästa vecka ännu bättre, utifrån vad jag vill.

I sommras hörde jag på Eva Dahlgrens sommarprogram där en mening som hon sa fortfarande surrar i huvudet på mig.

Ingenting jag inte önskar har något värde:)

Lite knepig mening som ändå säger mycket om vart vi tar vår kraft för att uppnå olika saker. Jag tänker inte analysera den mer än så utan ger bort den så ni också kan få hjärnan att gå ur led när ni funderar på meningen med den meningen. Fniss !!!

Men vad hände då i veckan… Härkommer ett litet urval på det mest spännande………………….Jo vi hade vårt andra webinar som fick bra respons och gav nya möten och jättebra feedback. Många härliga möten med nya människor …. Vi har Tyskland som är intresserade och vi fick mer…… bekräftat om samarbete med ett hotell i Portugal och….. bokade en träff med ett flygbolag och några andra spännande kontakter…… samt fick 3 förfrågningar om olika uppdrag…… Vi skickade ut 5 offerter och Per ska gästbogga på 2 olika bloggar…………… . Några härliga mail frånVUC …………………… Ett företag i Skåne är intresserade att arbeta med oss och vi fick se förslag på framsida på kommande boken och ett förslag på titel…vidare förmedlade ett uppdrag till  Olof Röhlen …………….å just  det jag utmanade mig själv och gick på bikram yoga …………………….sen tränade jag bra och fick vara frisk vilket är såååå otroligt viktigt

Så vilken vecka, och om vi fokuserarpå små och stora saker… det som kommer att ske, och det som kanske inte blir, men ger energi…. Ja, då får vi energi att gå in i nästa vecka med förhoppning och nyfikenhet. För om det är som Eva Dahlgern säger att… Ingenting jag inte önskar mig har något värde så borde det bli så att … Det jag önskar mig har ett otroligt stort värde  och då får jag energi att jobba för att det ska bli verklighet

Ja det var några söndags funderingar som kom. Jag önskar dig en härlig spännade vecka med små och goa saker som händer och att du gör  små förändringar som leder mot det liv  du vill ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s