Pharmexx !

 

Igår var vi hos konsult företaget Pharmexx som vi jobbat med under hösten. Vi skulle diskutera en fortsättning under våren. När vi är där får vi en utvärdering om vad konulterna tyckte om satsningen med Du-ett varumärke!

Oj vad kul det blev för betyget var jättebra och de hade även med ord beskrivit vad de tyckte var bra. Så otroligt värdefullt och stärkande att få höra . När vi pratar vidare så förstår vi också att de tog beslutat att göra satsningen på personalen individerna i en turbulent tid och som konsultchefen sa……… Ni har lyft hela hösten….. så nu är vi på rätt köl igen.

Det bevisar än en gång att det är i individerna kraften finns och när man konkret får veta hur man uppfattas så stärks även det egna ansvaret

Insikten att jag själv kan förändra och styra hur jag vill att mitt personliga  varumärke ska uppfattas bidrar till att jag går in i uppdrag och jobb på ett helt annat sätt för att leva mitt presonliga varumärke.

Jättekul… och visst kan vi istället för att lägga fokus på det som går att förändra, klaga och gnälla på det som inte går att förändra men då blir det som en man vid namn Göran Sydhage har som måtto

”Att bara sitta och klaga är som att gunga gungstol – man har nåt att göra men man kommer ingen vart”

Tänkvärda ord i smått och stort !

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s