Konkreta handlingar Ger… energi !!!!!!

Har ikväll avnjutit en 20 års jubileums konsert med Härnösands slagverks ensemble.

Den här gruppen är en av Sveriges ledande gymnasielinje på slagverk. Här skolas och fostras många elever till att ta klivet upp till musikhögskola och  även att ha musiken med sig i livet som en passion som de hämtar energi ifrån.

Ikväll så fick elever kliva fram och glänsa och samtidigt så var alla lika viktiga i sin stämma i hela ensemblen. Det finns alltså ingen motsättning i den här gruppen att några tar klivet fram och tar för sig och satsarfullt ut, och några satsar precis så mycket de vill och kan just nu.

Det är så härligt att se sammanhållningen, respekten, disciplinen, engagemanget, passionen och professionaliteten men framförallt viljan och glädjen att prestera och visa allt de kan.

Johan som är en fantastisk ledare har fått ”gänget” att växa och avslappnat med stor precision utföra alla nummer själva. Han presenterar alla stycken och står och myser på sidan av och litar helt och fullt på att eleverna fixar det själv. Han har fått varje elev att bli sitt bästa jag och bli kraftfulla. En ledares viktigaste men kanske svåraste uppgift.

När man som ledare kan fokusera på att inspirera, och få andra att växa …..ja då händer det fantastiska saker. Det är i individen som kraften finns och får man fram den och sen har en riktning framåt då blir det starkt. Det är det vi menar med 3 vinnare Kan man med konkreta verktyg få individen att växa och ta mer ansvar så kommer  kunderna att få en helt annan roll och företaget kommer att växa.

Konkreta handlingar Ger… energi !!!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s