Passion!!!

Jag satt förra måndagen  på biblioteket i Härnösand och härarbetade i en härligt avslappnad miljö med ett lugn och fokus som ofta är i ett bibliotek. Min blick föll på  Andreas Carlssons bok som stod på bordet framför mig  ” Love to win” i baksidetexten står  ”Det viktigaste är dock att inse att det inte alltid är målet som är det huvudsakliga utan vägen dit”

Vi pratade om det igår. Anton Hörnfelt vars passion är mode och design. Han har en ambition och en passion som jag sällan skådat. Hans mål är att skapa  ett eget klädmärke i Europa och varför inte världen ……. att göra det på sitt sätt, med passion ödmjukhet och känsla. Här jobbar han utan att han vet med att besvara två viktiga frågor

1 Vad är du passionerat intresserad av ?

2 Vad kan du bli bäst på i världen …eller har insikt att du kan bli bäst på?

Anton vet svaret på båda frågorna………….. och nu är det resan dit som kräver mod, uthållighet och kreativitet. Här sitter Andreas Carlssons ord som en smäck. Nu är det  passionen som är  energi för  att njuta av vägen dit och vara öppen för möjligheter som dyker upp. Allt han gör, smått som stort  är viktiga  steg för att hålla riktningen  mot det han brinner för och vill uppnå och samtidigt njuta av vägen, människor och resan som för honom dit.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s