Sköna söndag o lite diciplin

 

Idag har det varit fantastiskt vinterväder och jag har egentligen bara tittat på det och inte deltagit så mycket i det. Skrivandet på den nya boken är i full gång så varje stund som finns ägnas åt det ………men oj vad mycket annat man också kan trycka in ibland för att skjuta upp att skriva. Det är så kul och det är ovant och svårt så jag riktigt känner hur hela kroppen helt plötsligt är otroligt kreativ och påhittig för nya saker och uppgifter som helt plötsligt är superviktiga att göra.

Blossom sa en gång på en föreläsning att den viktigaste egenskapen för att börja träna och hålla i det stavades DICIPLN! Och det är samma för mig nu .

DISIPLIN att ta tag i skrivandet och utveckla det .

Jag vill berätta om ett härligt fika möte jag hade idag men Anna Forsberg som jag har haft äran att vara chef för när jag ägde Rutiga Duken. En jättefin härlig tjej som nu studerar internationell marknadsföring här i Stockholm. Vi hade några ”små tjejer” som jobbade extra hos oss en period när det gick på gymnasiet. De fick slita hårt och det var stressigt och då är det extra kul när Anna säger ……..Ja men kom du ihåg vad kul vi hade ………. för det är nästan det enda jag minns.

För mig värmer det enormt och vi hade verkligen kul slet hårt och gjorde ett fenomenalt bra jobb:) Så än en gång så känner jag att glädjen när man jobbar är så avgörande på vilket resultat man får. Så enkelt och naturligt egentligen.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s