Vilken kraft det finns i vill !

 

Just nu sitter jag på Arlanda och jobbar i väntan på flyget. Jag är upprymd och glad för både igår och idag har vi haft förmånen att träffa otroligt härliga människor som VILL! Med det menar jag att de har tagit kontakt med oss för att de är nyfikna på vad och hur vi arbetar med personliga varumärken. De ser också den styrka som vi blir mer och mer övertygade om finns i att verkligen ta reda på och sätta ord på sitt professionella rykte. Sen kanske det inte just nu leder till något konkret men de vill höra och jag vill lyssna på vad de har att berätta.

Alla dessa människor har varit i olika branscher, olika åldrar och olika stora företag och befattningar, med den gemensamma nämnaren att de vill göra på ett nytt sätt och de tror på det enkla och naturliga.

För mig är det alla möten som berikar och lyfter vårt arbete och ger oss kraft att hela tiden förädla jobba på och sprida ut vårt sätt att tänka och arbeta med personliga varumärken.  Ibland kan jag själv bli överväldigad vilket resultat våra 5 timmar ger i företag och framförallt för individerna i företaget.

I morgon börjar vi ett uppdrag hos en tandklinik i Kramfors. De var med och lyssnade på vår frukostföreläsning på Kramm i Kramfors för en vecka sedan och nu är de igång. Jättekul och spännande att se vilka resultat de når med att satsa på att ta reda på sina professionella rykten och varumärken.

 Jag har världens roligaste jobb och vill gärna berätta mer om hur vi arbetar och vad det leder till. Vi har arbetat i två år i olika företag, organisationer och med entreprenörer så vi ser verkligen vad vårt tankesätt och verktyg ger. Om du vill veta mer och träffa mig och Per Frykman så maila eller ring oss gärna för då uppfyller du också en av mina 3 mål som jag hade när jag sålde mitt café ………………. Nämligen att gå på möten! Jag älskar verkligen det!

Ps .. De andra 2 har jag också uppfyllt nämligen 1. Att ta ut klämdagar 2. Ta en timmes lunch.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s