Glödlampan som metafor

Vi har arbetat med en affärs planerare för att förenkla och bli tydligare både mot oss själva och andra vad vi gör varför och hur. Att inte ta ett koncept som finns utan tänka nytt och bana ny väg, ja det tar lite längre tid än man kan tro. Vi måste liksom trampa upp stigen så det istället för det invanda gamla trygga sättet känns värt att ta på bekväma skor och utforska stigen.

Jag tror på att tänka nytt och när vi vad som händer med de vi arbetar med, jag då kommer jag att fortsätta trampa så stigen blir bred men fortfarande ny och spännande.

Vi kan skruva i din glödlampa så att du börjar lysa på riktigt. Vilken watt och styrka och hur ljuset sprider sig det bestämmer bara du. Du har allt inom dig. När vi tar reda på hur du uppfattas av din professionella omgivning är det som att skruva i en glödlampa. Helt plötsligt så får du ett kvitto på vad du är riktigt bra på känner engagemang för och tycker är riktigt kul. När du också svarar på samma frågor själv så blir det elektriskt för då börjar du lysa och ta eget ansvar att göra medvetna val till en riktning där du är som bäst och mår som bäst.

Vågar du som företag ta reda på dina medarbetares professionella rykte så får du personal som gör rätt saker på rätt sätt, vet hur de uppfattas i kundrelationer och blir Top of mind alltså den man väljer och har förtroende och lyssnar på. När man själv har insikten att man kan styra lite mer mot det man är bra på och tycker är kul då höjs både livskvalitén och effektiviteten. Vi kan med ett minimalt ingrepp i er verksamhet ( 5 timmar) göra ett maximalt resultat som leder till att alla blir vinnare. Dessutom så börjar vi arbeta med det vi är till för våra kunder och det ger otroligt försprång och möjligheter.

Nästa  fråga är vågar du avstå?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s