Dagens tips från ”enkelhetsexperten”

Igår på morgonspinningen hade vi vår fantastisk inspirerande Sanna som instruktör, som på något sätt alltid lockar fram det bästa ur oss 0645 en måndagsmorgon. När vi sitter och trampar på nedvarvningen frågar hon oss om vi känner oss nöjda med det vi presterat. Ett lågmält grymtande kommer från några så hon upprepar frågan. Nu kommer ett rungande JAAA !!

Så härligt att få känna sig nöjd och vilken plattform ger inte det för resten av dagen.

Jag tror vi ska börja öva oss att känna oss nöjda istället för att lägga fokus på det vi inte är, inte har gjort eller hunnit med. Det ger så mycket mer energi att för en minut erkänna för sig själv att man är nöjd så då finns det helt andra möjligheter att hinna och göra det man har tänkt och i nöjdheten finns en närvaro där man helt plötsligt stannar upp och känner efter hur det känns.

Eftersom kreativitet föds ur glädje och närvaro så tror jag också att helt nya lösningar kan dyka upp och fokus läggs på att bli nöjd igen.  

Så dagens heta tips från  ”enkelhetsexperten” är att du noterar vad du känner dig nöjd med idag stort som smått och tar energin som du får av det med dig resten av dagen.

Kolla här en nöjd och  glad prick !

Vi är så mycket bättre än vi tror, vi ska bara börja tro på det.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s