Hur bygger man starka team?

Vi har haft jätteintressanta möten veckans om var med bl.a. Göran Adlén Sture Nystrand och Härnösands Kommun med olika syften och utgångspunkter. Det är spännande att träffa olika människor som tänker på olika sätt och vi ser att det ändå finns en stark gemensam nämnare hos de allra flesta.

Den gemensamma nämnaren är att vi alla ser att det vi gjort och känner igen och som kanske kommer från 40 år tillbaka i tiden inte fungerar längre. Vi vill gärna känna igen oss och gå på beprövade metoder och veta hur allt ska bli för det har vi kunnat göra förut. Vi vet också att vi måste göra på ett annat sätt för att få ett annat resultat än det vi har fått.

Verkligheten ser inte så ut idag för nu ligger tryggheten och kraften i oss själva som individer och det är genom att skruva i glödlampan som vi börjar lysa.

Det räcker inte längre med ”vanlig” teambildning för att skapa starka team. Idag ligger framgången att varje medarbetare vet hur han uppfattas av sin professionella omgivning och ser vad han är bäst på och passionerat intresserad av och dessutom delar det med sina medarbetare och chefer. Nu finns ett nuläge för att se vad alla kan och vill bidra med när det gäller ambition passion engagemang inspiration eget ansvar och uthållighet och mod.

Tänk när alla i ett team vet det och sedan jobbar utifrån det ja då kan vi få starka passionerade team där varje person bidrar med det han är bäst på.

Eller ocksåfinns alternativet att vi fortsätter med vår teambildning som vi gör nu.

Vad tror du ?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s