Glad!

 

Jag har i helgen haft förmånen att titta på 2 live framträdanden. Dels genrepet till melodifestival finalen och Orup live på Berns.

Som vi vet var det Erik Saade som vann och jag lyssnade på radion på kvällen där alla artister blev intervjuade. Erik var den enda som verkligen förstod vad det handlade om för att verkligen lyckas. Dels att göra det man är riktigt bra på och känner passion för och sen komma ihåg vem man är till för …..kunderna. Han sa flera gånger under intervjun att han satsade på att vinna hela tävlingen och att han älskar det han gör, men också att han inte är någonting utan sin publik och de som lyssnar. Härlig inställning och den killen kommer att gå långt tror jag . Klok och ödmjuk med en härlig satsning på det han älskar mest …..:)

Ett bevis på samma känsla är Orup som efter en tids frånvaro från scenen gör ett fantastiskt framträdande med känsla ödmjukhet närvaro och passion. Kändes verkligen som han sjöng för mig 🙂 Oj vad det räcker långt.

Kanske det är så enkelt att när vi gör det vi brinner för och är bra på, och samtidigt förstår vem vi är till för……………. Då blir det SUCCÉ

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s