Veckosummering

Den här veckan har varit makalöst roligt och inspirerande. Jag fick tillfället att delta på tillväxtverkets konferens i tisdags där det fanns så många spännande personer som jag fick knyta kontakter med. Tänk vilken otrolig kompetens alla sitter på och när man är i rätt forum och på rätt plats ja då behövs varken marknadsföring eller säljskolor för alla lyser.  Snacka om energi!

Att dessutom få diskutera och se hur vi alla tacklar saker på olika sätt ger mig en enorm framtidstro för att vi behöver olika lösningar för att vi alla är unika.

Jag hade även tillfället att hamna på en improviserad middag med 4 otroligt begåvade människor. Här gick samtalen från bus och skratt till allvar och olika åsikter. Inte en enda gång pratade vi om vädret, Tv program, eller om andra utan här var fokus på livet och vårt bidrag till livet.

Så imponerande med alla fantastiska människor som både kan vara experter i sina områden och  har den bästa skolan av alla Livets skola som de vill dela med sig av.

Eftersom jag är så nörd i det jag arbetar med ditt professionella rykte och varumärke, så kan jag inte låta bli att förundras och tänka på hur det blir när vi alla kan sätta ord på allt som jag upplevt i veckan. Det  som väcker min nyfikenhet och som jag får förtroende för och lyssnar på. Alltså allas passion engagemang ambition inspiration och entreprenörs tänk med mod, uthållighet, eget ansvar och driv.

Din titel säger inte så mycket och den kan också begränsa.  Men  hur du uppfattas av andra och vad du själv vill bidra med…. ja det säger allt.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s