Gotlandsvecka med frihetsdörr

Ja nu har Per och jag lagt strukturerna för vår nya bok som kommer ut i oktober. En vecka som har innehållit allt ifrån håhåjaja…… och hihijaja …och nähäjaja… till yes jaja. Det är helt otroligt vad det kan skifta när man skriver en bok. Men nu finns det en spännade och bra grund som vi nu har 13 dagar på oss att slipa och finjustera tills vår redaktör ska sätta klorna i den.

Jag tog långa prommenader längs havet på morgonen och Gotland är bara så häftigt speciellt nu när inga turister förutom några envetna är där. Jag hade hoppats att botaniska trädgården skulle blomma, men det var för tidigt. Men det fanns fantastisk fågelsång och de allra vackraste snödroppar som tog sig fram överallt. 

En vecka som verkligen har förstärkt det vi arbetar med och när jag läser om alla härliga människor som vi kommer att ta med som exempel i boken så blir jag så otroligt peppad. Vilken kraft passion och mod det finns hos oss alla bara vi får göra det vi är riktigt bra på och brinner för.

Jag har också i veckan följt några av mina vänner som verkligen kämpar med sina verkligheter och ni vet vilka ni är och jag är så stolt över att känna er och blir så imponerade vilken kraft och tålamod och energi ni har att räcka till och göra det ni behöver göra. Stor Kram kommer här !!!

Visste ni att friheten finns på Gotland?

Jag hade ingen aning men så var den bara där dörren till friheten. 

Ibland kanske vi kan kliva in där oavsett var vi befinner oss i livet och nosa på vad som finns därinne i friheten.

Naturligvis kan det vara olika vid olika tillfällen, men det är lite spännande att kliva in och se vad skulle hända om det var möjligt att kliva in i friheten.

I den här frihets ingången finns som ni ser även en nödutgång så det finns ingenting att förlora nu tar vi ett steg in i friheten och ser vad som händer då.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s