Tiilbaka och vår!

Hej

Idag fick jag ett mail av min tvillingbror som inte så ofta är inne på bloggen, men han undrade om det hade hänt något för nu var det länge sedan jag uppdaterade.

Jag ber om ursäkt för att det svala uppdateradet som varit . Idag har manuset till vår nya bok som kommer i oktober lämnats in, så nu blir det ordning på torpet.

Kanske är det så att det bara finns ett visst antal ord per dag i mig för när jag skulle skriva på bloggen hade jag ingenting att skriva för allt var ner skrivit på dagen. När jag blir stor kanske jag kan forska i hur många ord man har per dag eller om det går att öva upp sig på att ha fler.

Vi har träffat så många spännande personer som kommer att berätta sina historier i vår bok. Det är inte klokt hur många spännande intressanta människor med så mycket passion det finns.

Jag har under den här intensiva två veckors perioden fastnat på just passion. Ja ni som känner mig och har läst bloggen förut vet ju att jag är helt såld på passionens kraft. Den känns kanske extra tydligt nu när våren kommer med stormsteg och det liksom pirrar av liv och passion.

Kanske ska vi samla på oss nu så vi har till vintern passioen i olika former färger smaker och dofter och framförallt möten och handlingar.

Jag kommer att sätta förstoringsglas på smått och stort och vad jag ser när det gäller passion. Varje dag kommer det en historia om hur jag upplevde just den passionen.

Idag har jag haft förmåen att se Charlotta Öfverholm dansa på China teatern. Hon hyr teatern sjäv, fixar allt själv och sen ställer hon sig på scenen och bara trollbinder oss med sin passion sitt mod. Hon berör och inspirerar och hon delar med sig av sina livsvisdomar. Den tjejen som dessutom är lika gammal eller ung som mig ger mig min dos av inspirations passion idag :))))

Tack  Lotta! De här blommorna är till dig !!

Nu ska jag gå ut och laapa den sista solstrålen och strosa.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

5 reaktioner till “Tiilbaka och vår!

  1. Det kan ju faktiskt vara så här också att det finns ett viss mängd tid varje dygn så även om passionen finns så hinner inte ens du hur mycket som helst.
    Bra jobbat med manuset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s