Fågel passion

 

 

Dagens passions jakt behövde inte bli så svår för den kom till mig via ett mail från en passionerad kompis som precis gått i pension. Hon har lärt mig något av det viktigaste jag bär med mig.

Det är att man kan tänka på sig själv och göra det man vill och det som känns bra, samtidigt som man är generös. Det finns ingen motsättning, utan det ena är troligen en förutsättning för det andra. Helena är den mest generösa människa jag känner och samtidigt så har hon alltid satt sig själv främst och gjort det hon mår bra av. 

Idag fick jag ett härligt vår mail av henne och där skriver hon om många spännande saker och funderingar men så kommer den här meningen………..

”IGÅR SÅG VI HUR KNIPHANNAR OCH SKRAKHANNAR UPPVAKTADE SINA DAMER. Ser man på -det blev stora bokstäver. Sååå intressant var det”

                                                               En kniphane

Hon är passionerat intresserad av fåglar och kan nästan allt om dem och åker till platser, inte för maten, boendet, avkopplingen, utan där fåglarna bor på sin semester.

Jag bara njuter av att vi alla är unika och att vi alla har vår egen passion om vi bara skulle våga, ha tid, orka, vilja ta fram den.

Tänk vad som skulle kunna hända då på våra arbeten i våra bostadsområden och i våra fantastiska liv.

Idag när jag gick hem från spinningen  så vinkade jag faktiskt åt Kungen och Silvia när de åkte hem från sitt jobb på slottet. De stod vid röd ljuset nedanför slottet när jag kom förbi ……. Kul !

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s