Maskros passion

 

Idag har jag haft ännu en härlig jobbdag där vi träffade en superspännande tjej på ett spännande företag och det bara klickar och hon fattar. Det hissnar när jag tänker på vad det kan bli, och jag njöt verkligen av den fantastiska nivå vi hade mötet på, så nu är det bara att hålla tummarna och jobba vidare:)))

Jag vill så bli bättre på engelska och har nu laddat ner böcker som jag kan prommenera och lyssna på. Idag blev det Robin Sharma och Seth Godin. Jag märkte att när jag går så är jag superfokuserad i lyssnandet, men när jag sitter ner så flyger tankarna iväg och koncentrationen blir störd. Så nu blir det prommenera av!

Sen har  jag genom Linked In fått kontakt med en tjej som har ett företag som heter Hejda Dig ! En härlig tjej som har byggt sin metodik på det hon varit med om, och visst är det så att vi ibland behöver hejda …..oss och landa och tänka efter.

När jag var på väg till Maria torget för mötet idag såg jag på de här passionerade blommorna som inte hejdar sig utan kommer fram på de mest omöjliga ställen och när jag tänker på personer jag har mött och kommer att möta, så tänker jag att de också är som maskroser som kommer fram och kanske är det passionen som ger kraft.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s