Mitt första maj tåg …

Mitt första maj tåg har plakat som säger ….Sluta prata våga handla …. Det som varit och framtiden bleknar när vi upptäcker det som finns inom oss .. Gör vi som vi alltid har gjort får vi det vi alltid har fått ….. Nu kan alla som vill bidra med det man är bäst på och tycker är kul.

Varför nu all den propagandan ??

Jo,igår lyssnade jag på en bok med Tom Peters från 1996 där han säger precis som det är idag att vi sitter fast i gamla myter o management teorier som inte fungerade 1996 och nu är det 2011och vi gör ungefär på samma sätt, bara det att vi mår sämre och sämre.

Fortfarande får vi frågan hur det kan hjälpa företaget om medarbetarna tar reda på sina professionella rykten ……..

När jag blir medveten om vad jag är bra på,intresserad av och brinner för och hur allt detta uppfattas av mina kunder medarbetare och chefer, ja då blir jag stolt, bekräftad, glad, får kraft och energi att bidra och utvecklas utifrån mitt professionella rykte.
Det är inget hokuspokus eller flum. Det är naturligt enkelt och ett verktyg som kan ta oss från att bara prata förändring till att verkligen göra en förändring. Ta eget ansvar att leda oss själva.

En förändring som leder till bättre resultat för dig som medarbetare, dina kunder och ditt företag.

Vi har ett liv och vi lever i en fantastisk tid, där vi själva kan lägga fokus på det som är bra och fungerar och som vi själva ……. Eller så fortsätter vi som vi gjort och låter någon annan bestämma hur vi lever livet fullt ut!

Jag vill så sprida ett möjlighetstänk som är lika enkelt som kraftfullt och framförallt kan ta oss från prat till handling in i den spännande framtiden.
Det är att leva ett liv i världsklass för mig!
Det var mitt första maj tal – hur ser ditt ut ?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s