”Medvetna mötens magi”

Jag har blivit medlem i BNI Bromma. Det känns jättebra med ett gäng härliga naturliga och spännande människor.Jag invald igår och då hade jag också ett one-to one möte med Mikael Eklund som driver  Pixel & co .

 Just det här älskar jag.  Att få lyssna till det en annan person brinner för och arbetar med är magiskt. Dessutom lärde han mig s mycket genom sitt sätt att tänka outside the box. Hans knep är att alltid sätta sig på en öde ö och då se vad som är möjligt, när han själv kan bestämma förutsättningarna.

Vi styrs så mycket av det som är sagt och vad som sägs och hur det förväntas vara, men när man tar bort allt detta så är det mesta möjligt. Ett häftigt exempel som han tog var att han skulle vilja ha ett golv av gräs inne och som den fantastiska ”uppfinnare” han är så klurade han på det och satte sig på sin öde ö och bestämde att han kunde köpa allt han behövde och därifrån började se …..Är det möjligt att göra ett golv av gräs. Ja kanske …….men kanske inte värt det.

För mig är det sååå befriande att prata och lyssna med en så spännande människa så jag tror jag flög med tunnelbanan hem.

Idag har vi träffat Stefan  Gunnarsson som skrivit boken” Professionell feedback  medvetna mötens magi ”. Han forskar också om just feeedback.  Att se och lyssna på honom när han berättar vad han har kommit fram till i sin forskning är super intressant och stärker vårt tänk när det gäller hur vi arbetar med Ditt professionella rykte. Vi kan också komplettera varandra på många bra sätt. Att gå in i ett möte med en annan människa för att lyssna och lära och sedan själv känna att jag har kommit en bit och att det finns samförstånd är såå otroligt härligt.

Det vi var rörande överens om är att vi alla behöver få bli bekräftade för de vi är och inte värderade utifrån en mall som andra har bestämt,  om vi ska växa ta eget ansvar och bidra på bästa sätt.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s