Floskeltoppen anropar !

I morse hittade jag ett citat som jag hade skrivit upp. Jag tror det är från ett företags hemsida. Så här lyder det  ”Omsorg är inte bara att ge människor  trygghet utan att uppmuntra dem att ta risker och växa”

Jag har också läst någonstans att det handlar om att växa eller dö. För mig är det inte floskler utan sanningar som ger kraft för om jag dessutom tänker på en annan sanning ……… bakom varje ursäkt finns en rädsla, så blir det naturligt att vi ibland kan stanna i vårt växande för att bli modiga att möta våra rädslor.

Kanske vi ibland behöver gå i träningsläger för att tänja på vår trygghetszon och ta ett litet steg till det vi egentligen är. ……Be comfortable to be unfomfortable. Eller så räcker det att ta reda på sitt professionalle rykte.

När vi arbetar med Du-ett varumärke och ser hur mycket alla har inom sig som inte kommer fram, så är det inte ens risker vi behöver ta för att växa. Här räcker det med att ta in hur du uppfattas av din professionella omgivning och sedan fundera ut hur kan du leva ditt varumärke.

Ett enkelt naturligt verktyg som ger bekräftelse för den jag är och även en plattform för att själv bestämma hur jag vill vara och bli betraktad. Så att risken istället blir en möjlighet som får mig att växa.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s