Framåt!!!

Tänk att de som har lyckats också har misslyckats en massa. Kanske är det inte misslyckandet i sig vi är rädda för, utan att någon kommer att skylla på oss efteråt. Vi kan bli skyldiga till något som inte fungerar som det var tänkt… eller är för konstigt….. eller inte lyckades nå ut på det sätt man tänkt eller….. kanske för att lyckas och betraktas som märkvärdig och ego…….eller.

Ja det är ju många olika saker som kan bli konsekvenserna om vi tar ett aktivt val och går till handling och gör saker istället för att bara prata om det.

När jag själv funderar på att gå utanför min trygghetszon och göra saker – inte tänka och planera så mycket utan starta och göra, så är det precis det som stoppar mig. Helt plötsligt läggs mitt fokus på  vad konsekvensen kommer att bli ,hur alla kommer att reagera och vad folk kommer att tycka om mig om det inte blir som de har tänkt.

Att göra saker utan att se hela resultatet är skrämmande, men det öppnar också upp nya härliga möjligheter. Ibland är det just så vi måste göra för att utvecklas framåt

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Framåt!!!

    1. Ja absolut Erik. Jag tror det är just att komma till skott oftare som behövs. Vi har så mycket inom oss. Så många bra ideer och tankar som skulle behöva testas.” Just Do It” är en slogan som hjälpt mig mycket.

  1. Trygghetszoonen är kanske inte alltid så trygg som vi inbillar oss. Vad är det värsta som kan hända om vi går utanför, misslyckas och tappar kontrollen? Så länge vi lever kan vi ju alltid prova något nytt. Det finns många sätt som är värda att provas för var och en!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s