Orkar du vara ledig ?

Jag har arbetat med livsstils utmaningar i hela mitt liv både med mig själv och andra. För mig handlar det mycket om att jag hela tiden vill ha en buffert av energi så jag kan lyfta blicken för att göra medvetna val och ta eget ansvar.

Här är konditionen bland det viktigaste jag har. Det spelar egentligen ingen roll hur jag ser ut bara jag har kondition och ork.

För mig är det viktigt

Att jag har den där energin som gör att jag själv bestämmer vad jag gör på min fritid.

Att jag själv bestämmer att jag vill ha ett jobb som inspirerar och utvecklar mig som människa och där jag kan bidra genom att vara mitt bästa jag.

Att jag blir medveten när jag mår som bäst och själv väljer att göra det lite mer och lite oftare.

Att jag hejdar mig o funderar om mina måsten verkligen är måsten eller om jag kan byta ut dem till vill och ta bort de andra.

Jag tror vi behöver utmana varandra till att hitta vår egen livsstil och livskvalité. Vi är alla så olika och mår bra av olika saker o hur det ser ut när vi presterar som bäst är också otroligt olika så……….

När mår du som bäst och när hejdar du dig för att utmana dig till en livsstils förändring så du kan leva livet fullt ut ?

Livskvalité är kanske att göra det man tycker om och tycka om det man gör lite mer och lite oftare både på jobbet och på fritiden.

20110604-095118.jpg

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Orkar du vara ledig ?

  1. Åh vad bra saker att fundera över! Det här ska jag läsa många gånger! Enkelt och viktigt alltihopa!!! Kram Helena

    1. Tack för din kommentar. Jag blir inspirerad att skriva mer om ämnet och att vi kan leda oss själva i allt vi gör genom att säga stort JA till det vi vill och ta bort alla små nej, som vi hela tiden hör. Härligt att höra Helena 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s