Utstrålning utmanar ett snyggt utseende!

Jag möter ibland personer som inte vill vara personliga varumärken. Jag kan förstå det och därför pratar vi mycket om ditt professionella rykte istället – för vi har alla ett professionellt rykte.

Det talas också mycket om det yttre utseendet och klädkoden och dess betydelse för att nå ut och att det är avgörande för att bygga ett starkt personligt varumärke och nå framgång.

 I min värld så känns det som om utseendet och klädkoden är så fyrkantigt. Det låser fast människor att vara något som någon annan bestämt ramarna för. För att få ett snyggt utseende (vem som nu bestämmer vad som är snyggt) kan du egentligen bara anlita en stylist och ev personlig tränare som gör dig till någon som passar in.

För att nå ut och utveckla hela sitt personliga varumärke är utstrålning mycket viktigare. Den visar inte bara din passion utan att du tagit ett medvetet beslut om vem du vill vara och vad du vill bli bäst på. Utstrålning får du när du tar ansvar över sig själv, och lever som du lär. Utstrålning kommer när du brinner för något passionerat.

 En person som tar ansvar över sig själv och brinner för något har en större chans att sticka ut och bli ett starkt personligt varumärke, och dessutom må fantastiskt bra på köpet. För att kunna brinna passionerat behövs kraft och energi och det är just det som visar sig – Du lyser!

I dagens utseende fixerade värld är jag helt övertygad att den som bygger sitt personliga varumärke genom att hitta sin utstrålning har en mycket större chans att bli synlig och förverkliga sina drömmar.

Att ta reda på ditt professionella rykte som beskriver hur du uppfattas av din omgivning när du är som mest engagerad och passionerad, och när du med din ambition inspirerar och leder dig själv, är en otroligt viktig pusselbit för att nå dit.                        

Det här kortet från 1998 låg i brevlådan då jag kom hem idag 🙂 Det är Anita Åberg och jag på en sjörövarfest. Det känns som vi hade jättekul och verkligen var passionerade i det vi gjorde :))

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Utstrålning utmanar ett snyggt utseende!

  1. Klockrent! Skrivet av en härlig kvinna med utstrålning! Du har det, RockBabe; Utstrålningen, passionen och karisman.

    Tack för ett väldigt bra och viktigt inlägg, vi behöver inte ha kritstrecksrandig dräkt för att vara professionella. Min kunskap sitter i huvudet och inte i dräkten, (som jag inte äger). 🙂

    Ha en härlig dag med Rockstjärnestatus!

    1. Tack för jättehärlig kommentar Cecilia.
      Vi sitter fast i så mycket som vi tror någon som vi inte vet vem det är har bestämt. Vi är unika och vi lyser när vi är vårt bästa jag och då spelar inte kläder eller utseende någon som helst roll. 🙂 Vi är mer fantastiska än så !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s