Tänk vad bra ….

 Vilken härlig dag det har varit idag och nu när jag sitter och funderar vad jag ska blogga om så är det egentligen bara ett ord i mitt huvud som snurrar och det är TACK!

Jag är så otroligt tacksam för såå mycket och jag känner även att vår teknik och sociala medier har gjort oss vänligare mot varandra. Idag fick jag så härlig respons på Face Book och på bloggen och jag har precis fått ett kvälls sms från en av mina bästa vänner som värmer. Och det bästa är att jag kan vara precis som jag vill och nå ut med det i de kanaler jag väljer. Jag kan skicka meddelanden och sms som jag kanske inte hade haft mod att göra om jag skulle ringa eller träffa personen.

 Fortfarande är vi generellt dåliga att berömma varandra och säga hur mycket vi tycker om varandra live, men om vi får träna att göra det med teknikens hjälp så tror jag att vi också kommer att göra det mer i dagliga livet.

 Jag är också tacksam för en fantastisk här arbetsdag på söders höjder som mynnade ut i en promenad hem genom Kungs trädgården där Stockholms symfonikerna bara av en händelse spelar vacker musik. Sen provade jag att springa ikväll och mitt krånglande knä samarbetade med mig och jag kunde SPRINGA !!!!….. ja det kanske är att ta i men lufsa utan att det gjorde ont.

 Sen kan jag inte låta bli att vara tacksam för att jag hittade lite chips i som var kvar sen min dotter var här. Jag hade bestämt att jag inte skulle kvälls äta något men jag är såå tacksam att jag faktiskt kan ändra mig för det var smaskens till sista slicken. Nu ska jag sova och idag pratade jag med en kvinna som hade haft sömnproblem i över 20 år och då inser jag att jag är ofantligt lyckligt lottad som somnar innan jag har lagt huvudet på kudden och sover som en stock.

 Så TACK alla härliga människor för idag! Sov Gott så laddar vi för en kanondag i morgon Kram Karin

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s