Förändring

Växer trygghetsdiket under natten?

Ja det var vad jag funderade på i morse när jag vaknade. Jag har alltid varit så bestämd, säker och stark på kvällen när jag ska göra en förändring. Jag tänker tillbaka på när jag provade lite djärvare udda kläder på kvällen innan morgonen då jag skulle till skolan – då var jag så snygg! Sen på morgonen så kändes det inte alls lika självklart och snyggt så ofta tog jag det gamla vanliga.

Samma känsla har jag haft när jag har gjort stora förändringar i mitt liv. Kvällen har känts helt okej och jag har varit beslutsam att det är rätt, men när jag sitter på toa på morgonen så tänker jag ….men varför….kanske jag ska fortsätta som vanligt…. Oj vad jobbigt……… Jag har ramlat ner i mitt trygghets dike

Så när jag sen fortsatte att fundera så tänkte jag att vi kanske är olika några kanske faller i trygghetsdiket vid andra tillfällen. Det skulle vara så intressant att veta hur ni känner det.

Idag sa Martin Sande på Preera att förändring är att bevara det vi är riktigt stolta över och ta bort det andra och tillsätta nytt. En befriande beskrivning som gör att jag nu kan gräva igen mitt trygghetsdike, för tryggheten ligger inte i det gamla utan att omfamna det nya och bevara det jag riktigt stolt över.

Så nu ska jag gå och sova och bygga på min förändringsbenägenhet. Det ska bli kul!

”Glöm inte att en liten grupp människor kan förändra världen. Det är faktiskt det enda som någonsin fungerat”

God Natt alla härliga människor

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s