Vanlig underbar söndag

Ja tänk så mycket inspiration glädje förundran en helt vanlig söndag kan ge.

Var ute i morse och ”lufsade” för fjärde gången på ett år utan att mitt knä skriker och protesterar – så fantastsikt härligt eftersom jag älskar att springa och verkligen skulle vilja ge mig på ett marathon till

Träffade Anton Hörnfeldt idag som jag har förmånen att få vara ett passionsbollplank till. Han kom precis från Bryssel och det sprutade idéer och härliga framtidsplaner ur honom 🙂 Tänk att det inte spelar någonsom helst roll att det skiljer över 20 år på oss när passionen och möjlighetstänket kommer fram. Han är minst lika mycket bollplank och energi till mig.

Eftermiddagen har jag suttit och jobbat med Per Frykman och att sitta i en hotel lobby och skriva maila ta kontakter och kriera är så lätt och kul och effektiviteten är verkligen  på topp.

Därefter fick jag igår förfrågan av Charlotta Öferholm om jag kunde massera en dansare i det engelska  dans kompaniet DV8. Här är yrket massör heelt magiskt. Jag kommer till Dansens hur blir så väl mottagen och i samma stund som jag hälsar på Hannes så får jag hans förtroende och han lämnar sig i mina massage händer. Det gick jättebra och han blev nöjd och i morgon får jag även gå på Premiären på Dansens Hus :))

Nu sitter jag i lobbyn på Clarion Hotel och får ett härligt meddelande från min kompis Helena som varit till Norge där hon helt har gått upp i sin passion fåglar. När jag läser hennes meddelande så blir jag fylld av energi vad man kan göra när man känner passion och styr det man gör mot det man vill och drömmer om

Här finns så mycket kraft och energi som vi alla kan ta fram för jag är helt övertygad att vi alla har det………. Passionen! Och då blir det vi gör bra!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s