Ologisk kvällsfundering

Idag när jag gjorde mitt livs nionde Bikram Yoga pass så låg jag i det yttre rummet där det kanske är 40 grader och inte 45 som det blir längre in. Då kom jag på mig själv att börja tänka på andra saker, så jag fick hela tiden gå tillbaka till andningen och mitt fokus.

En liten parallell och helt ologisk kvällsfunderingar kommer då här.

Tänk om det är så att när du är fullt upptagen med att överleva på ditt jobb, alltså du tar bort alla tankar och bara gör för att du tror att du måste och du orkar inte tänka på något annat än det som är jobbigt och inte fungerar, för du är stressad och har inte så mycket energi för något annat. ( samma som jag har känt när det är värmen jag måste bemästra och inte kan ta in så mycket mer på yogan).

Då finns det ingen kreativitet eller vilja att utvecklas och förändras.

Men om du gör mer av det du tycker är kul och lägger fokus på det du kan förändra och tar tag i det , ja då föds det mer energi och glädje och hjälpsamhet och service tänkande. ( Det liknar jag då helt knäppt med mina tankar och funderingar som kom idag när jag hade energi över att göra mer än rörelserna och klara värmen)

Och vad vill jag ha sagt med det här då ?

Jo att när vi har kul och trivs så får vi inte bara mer energi vi ger också mer energi till andra och det är där det verkliga teamworket börjar.

Slut klurat från min balkong i Stockholm

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Ologisk kvällsfundering

  1. Ja så är det säkert! När Du är på topp dras människor till Dej. De känner troligen att De kan få något värdefullt från Dej! Energi är mycet värdefull! Det är vi väl överens om!?
    Intressant fundering över värmens påverkan. Tänk vad tankarna kan dra iväg! Och tänk så skönt att ha förmågan att stanna upp!
    Jag gick med fullastad cykel från affären nyss. Så kom en doft, så härlig att jag måste stanna och bara stå stilla och njuta-länge! Fick nog lite´ extra energi där ochså!
    NU är det sommar och så UNDERBART som det kan….! Bättre blir det inte! Men lika bra kanske!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s